ΚΡΑΤΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΑΝ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.
ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ!
Θέλουμε να μάθετε ακριβώς πώς λειτουργεί η υπηρεσία μας και γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία εγγραφής σας. Δηλώστε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσετε με αυτούς τους όρους προτού συνεχίσετε.

Συμφωνώ με ΟΡΟΙ*Θα θέλαμε επίσης τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώνουμε για κρατήσεις ή παραγγελίες.

Συμφωνώ να δέχομαι επικοινωνία ΟΡΟΙ*
> ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

EL TORO

Σας περιμένουμε σε έναν σύγχρονο και εξελιγμένο χώρο με την φροντίδα και τη ζεστασιά ενός οικογενειακού κλίματος.Κομψότητα, αυθεντικότητα και αισθητική. Αυτές είναι οι λέξεις που συνοψίζουν την ατμόσφαιρα και τη φιλοσοφία του El Toro.

 

© El Toro Steak House

 

© El Toro Steak House

> ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

EL TORO

Μπορείτε να κλείσετε τραπέζι και να μας στείλετε μήνυμα για επαγγελματικό δείπνο ή εταιρικά τραπέζια. Η ποιότητα και η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της εστίασης αποτελεί τον βασικό λόγο που μας επιλέγουν εταιρίες και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και τον κόσμο για ένα γευστικό γεύμα.

 

 

Churrasco Style

Churrascaria ονομάζεται η βραζιλιάνικη παράδοση BBQ. Κομμάτια κρέατος καρφώνονται σε σούβλα και ψήνονται αργά για να αποκτήσουν μια χυμώδη υφή και ξεροψημένη επιφάνεια.