Αγόρασε και εσύ το δικό σου Black Angus steak

Το El Toro Steakhouse είναι ένα εστιατόριο που πιστεύει στην παραδοσιακή κουζίνα και στην αγάπη για το καλό φαγητό και την καλή παρέα. Μετά από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, το El Toro Steakhouse ανακοίνωσε τη νέα του υπηρεσία, αυτή της πώλησης νωπών κρεάτων.

Το El Toro Steakhouse παρέχει τώρα τη δυνατότητα να απολαύσετε τα πιο εξεζητημένα κομμάτια μοσχαριού στο σπίτι ή στον κήπο σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Αυτό σημαίνει ότι τα κομμάτια κρέατος είναι πρόσφατα κομμένα και διατηρούν όλη τους τη φρεσκάδα. Η υπηρεσία πώλησης νωπών κρεάτων του El Toro Steakhouse σας επιτρέπει να επιλέξετε τα κομμάτια κρέατος που σας αρέσουν περισσότερο και να τα ετοιμάσετε όπως σας αρέσει.

Το El Toro Steakhouse είναι γνωστό για την ποιότητα των κρεάτων του, και με τη νέα υπηρεσία πώλησης νωπών κρεάτων του, ο καθένας μπορεί να απολαύσει αυτήν την απίστευτη ποιότητα στο σπίτι του. Είναι ένας τρόπος να δοκιμάσετε τα καλύτερα κομμάτια μοσχαριού και να αν 

ακολουθήσετε την παράδοση του El Toro Steakhouse στον χώρο της εστίασης.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία πώλησης νωπών κρεάτων του El Toro Steakhouse είναι ιδανική για όσους αγαπούν να μαγειρεύουν στο σπίτι τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μενού και να προσθέσετε τα καλύτερα κομμάτια μοσχαριού για να το κάνετε ακόμα πιο εκλεπτυσμένο. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα κομμάτια μοσχαριού με τον τρόπο που σας αρέσει περισσότερο, είτε είναι στη σχάρα, στο φούρνο ή στην κατσαρόλα.

Η νέα υπηρεσία πώλησης νωπών κρεάτων του El Toro Steakhouse είναι επίσης ιδανική για τους λάτρεις του BBQ. Μπορείτε να αγοράσετε τα καλύτερα κομμάτια μοσχαριού και να τα ψήσετε στην υπαίθρια σας σχάρα για να απολαύσετε ένα πραγματικά απολαυστικό BBQ.