Το Εστιατόριο μας

Το El Toro είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην οδό Αυστραλίας 165 που ανήκει σε δύο αδέρφια. Ο Βαγγέλης και ο Παναγιώτης, τελειώνοντας τις σπουδές τους στη μαγειρική στη διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή της Le Monde, διαπίστωσαν ένα σημαντικό κενό στην αγορά του νησιού, το οποίο καλύπτουν επάξια από το 2006. Έφτιαξαν ένα κρεατάδικο, με την παγκοσμίως παραδοσιακή -και σκληροπυρηνική- έννοια της λέξης.


Στο El Toro συνδυάζονται η αμερικανική και η μεσογειακή κουζίνα, και σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εξεζητημένων κομματιών κρέατος, όπως το ribeye και το tomahawk, και πλούσιων ορεκτικών, όπως η φέτα με μέλι και οι πατάτες twister. Εκεί μπορείτε να γνωρίσετε ποικιλίες όπως η Black Angus και η Charolais, και να αναγνωρίσετε στην γεύση και την υφή του γεύματός σας την σημασία της ειδικής εκτροφής, της προσεγμένης μεταφοράς και της σφαγής του ζώου.


Με θέα τη Νέα Μαρίνα της Ρόδου και με προτεραιότητα την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, το El Toro εισάγει μοσχάρι Black Angus από την Αμερική και Charolais από την Γαλλία, καθώς και χοιρινό Ευβοίας, και σας προσκαλεί να μυηθείτε στις εναλλακτικές γαστρονομικές προτάσεις του που καλύπτουν μεγάλο εύρος γεύσεων και τιμών.

Βαγγέλης, Chef

Παναγιώτης, ChefSpecial

  • Picanha Black Angus
    750gr

  • Ribeye Black Angus

  • Tomahawk Steak

  • T-BONE Γάλακτος

  • Sirloin Black Angus

  • Φιλέτο Μοσχάρι

Menu

Είπαν για εμάς…

Μακράν το καλύτερο εστιατόριο του νησιού!Τα καλύτερα Steak στο νησί με διαφορά. Τρομερό ribeye,απίστευτα τα γεμιστά μανιτάρια και η φέτα με μέλι!Φοβερή tomahawk

Giannis D.

ΩΡΑΡΙΟ

Καθημερινά: 13:00 - 23:30